Катастрофата край Горица взе още една жертва

Починал е шофьорът на лекия автомобил
Обновена: 30 юли 2019 13:55 | 28 юли 2019 19:00, Нели Христова
37
 Катастрофата край Горица взе още една жертва
Снимка: БулФото

35-годишен мъж, постарадал при катастрофата по пътя Варна-Бургас, е починал в болницата, съобщи МВР.

Той е шофирал лекия автомобил, който се удари в камион.

Още по темата


Инцидентът стана днес, около 10:15 часа, на пътя Варна-Бургас.

В района на село Горица лек автомобил "Опел" с чужда регистрация се удари в камион. На място загинаха 32-годишна жена и дете от лекия автомобил.

По случая е образувано досъдебно производство, изясняват се причините и обстоятелствата, довели до инцидента.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
очевидец преди 4 години
Някой има ли информация какво е станало. Минах от там и удара сякаш беше в средната лента. Дали камиона не е изпреварвал не правилно в насрещната лента както правят много хора там? Сутринта почти нямаше движение и винаго когато няма движение по пътя хората които спускат наклона изпреварват в насрещтното. Виждал съм и автобуси с хора да го правят.Агонията на шофьра беше ужасна а гледката на труповете на майката и малкото бебе в канавката беше просто потресаваща :(
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минах от там и камиона беше ударен отдясно?Твърде вероятно е камиона поради техническа неизправност например да е навлязъл в насрещното и румънеца да не е виновен. Малко се запознайте с конкретната ситуация и мислете преди да философствате.
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И понеже пътят е супернатоварен, рийш ли, оправдано е да скачаме да изпреварваме като самоубийци? Ами като е натоварено, караш с 60, с 50, с 40, с колкото трябва.
32
0
 
11
 
! Отговори
Златен скункс преди 4 години
Румънците са като хуни, даже и в Гърция.Винаги минимум 3автомобила и се гонят като на формула1.А защо не се респектират от ония,клечащите с триногите, защото трябва да се дере българина,за да се изнесе по бързо нот тази територия, наречена Тикволандия.
31
2
 
12
 
! Отговори
Исмаил Шабански преди 4 години
Досъдебното производство да го водят с/у тези, които от години въвеждат неадекватни правила, ограничения и глоби на фона на инфраструктурата. На този път гяволите могат да "фанат" и съвестния водач на МПС. Пътят през лятото е тапа в продължение на 100 км, все едно си в задръстване в градски булевард. Жалко за загиналите хора. Мн жалко:-( Особено уикенда през силен летен сезон е пълен ужас да се шофира там. От Варна до Камчия са 25 км. Но сега взема за същото време като Варна - Шумен - Вн, 170 км
30
2
 
11
 
! Отговори
Исмаил Шабански преди 4 години
30-ти, това което си написал е по принцип вярно, но в конкретния случай съвсем не е така. Не съм съгласен! Пътят Варна - Бургас е на ръба на свръхнатовареността през зимата, а през лятото е някакъв тотален ад. Натоварването в пиковия летен сезон достига поне 10 пъти над капацитета на този път, който си е чисти пътче в някои отсечки със стотици огрничения на скоростта от 60, 50, 40, 30, 20!! км/ч, моля ви се... Забележете - челен сблъсък с тежкотоварен камион. Кой луд пуска тежкотоварните от там?
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Взимане на решение за изпреварване касае най-основни настройки на подсъзнание, възпитание, мислене, навици, моментно настроение, отношения между пътуващите. Генетика. Ако инстинктът за самосъхранение не може да тушира гяволчето, което те тика към гибел, и шест платна да ти направят, се тая.
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо румънците карат в Бг като обезумели а в Гърция са като агънца.Защото знаят че туккаквото и да направят за 10 евро КАТ ще им прости а в Гърция ще ядат дебелия
27
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредните жертви, които трябва да тежат на съвестта на ГЕРБ и КАТ, но те съвест нямат.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лоши пътища, лоша организация на движението и като за капак пълна липса на контрол на пътя и някакви са убедени, че шофьорите са виновни. Боже, боже, прибери си вересиите.
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо така примерните шофьори чужденци като дойдат в България започват още от границата да шофират като обезумели? Възпитание ли нямат, манталитетът ли им е такъв, може би културата им е на ниско ниво или обучението им на шофьорските курсове е калпаво?
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Магистрала Черно море кога ще я има?
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма държава по света, в която шофьорите да спазват правилата без държавата да ги принуждава да ги спазват, но онези 80% в България вярват на измислицата на КАТ, че за всичко са виновни шофьорите.
22
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде пак политика.. Гербери, сороссс едни и същи работи пишетее досада голяма.Герб виновен, че румънеца изпреварил неправилно и се прасналл в камион? Ти наистина си бавноразвиващ :) Като си взел книжка си подписал да спазваш законите за движение по пътя. Никъде не пише, че ще имаш магистрала на всякъде? Като знаеш, че няма магистрала недей кара там да убиваш хора. Не ми дреме за твоите разсъждения, а за това че такъв като тебе ще убие мен.
21
5
 
10
 
! Отговори
:):) преди 4 години
хайдее герберчета застанаха да бранят шефа, може народа да мре но той е безгрешен, лентички реже ама станаха траурни вече
20
4
 
7
 
! Отговори
до 20 преди 4 години
ми я обясни защо ти направиха магистрала или довършват през Кресна, що ви е таз магистрала,карай си в теснотията
19
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои от долу пишещите паляции би ли обяснил, как се прави контрол на проход? Където румънец решева просто да изпревари забранено и да навлезе в лента с насрещно движещи се? Как точно контрола го спора това? Вие бавно развиващи ли сте? Това всичко е проблем с главата, не на Кат.
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки път пиша едно и също. Нито Кат нито господ може да ви помогне. Всичко е моментно решение - газ , недобре направена преценка, удар и чао. Това всичко е манталитет и комплекси на много поколения назад. Ще спре когато се изписти тоя манталитет, което няма да е скоро.
17
8
 
10
 
! Отговори
:):) преди 4 години
къде е Баце, всяка една жертва на този път убиец му тежи на съвестта, за 10 години какво направи, на мутрите от слънчака по бързо да стигат до Бургас, нагоре в прохода кучета ги яли, да ти *** лентичките и магистралите, толкова народ се изтрепа на този път
16
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес се разходихме до плажа на Крапец с колата. Без спирачки останах - ненормалници всякакви и българи и чужденци! Чудно как само 8 жертви има на пътя. Номер едно сме по кре.те.низъм на пътя!